Ha e-felvételizek, akkor nem is kell befizetni a 9000Ft-ot, amit a postai úton történő felvételinél szoktak? És ha már elküldtem az e-felvételimet, akkor még írhatok hozzá másik szakokat, meg sulikat, vagy azt már nem lehet módosítani?
Szerintem tök világosan leír mindent.
Neked is ki kell fizetned. Ki tudod választani a fizetés módját is.
Minek küldenéd el még a hitelesítő lapot, ha jan 30-a után változások lesznek? Ezt is leírja az e-felvi...
Komolyan nem is értem miért mennek ennyien egyetemre. Nem csodálom, hogy az elején kihullik az 50%-a...
Csak egy kérdés volt, Te idióta! Sosem jelentkeztem még elektronikus úton, szal jó hogy nem vágom az egészet! Tudom egyszerű az egész, de még nem volt időm utána olvasni!
Nem is értem hogy lehet valaki ennyire bunkó...?!
Kedves kérdező!
Én tavaly felvételiztem, fogalmam sem volt a rendszerről, mégis feltaláltam magam. Egyértelmű, hogy akkor is ki kell fizetni, miért ne kéne?
Amúgy már nincs különbség főiskola és egyetem között, szal nem értem miért kötöttél bele abba.
Elméletileg van különbség, hisz az egyetem az ma is "magasabb" szintű, mint a fősuli, de... kitudja!
Én még nem regisztráltam az e-felvételi rendszerbe, ezért nem is tudhatom, hogy hogyan működik! De ha ennyire zavar a kérdés és csak ilyen bunkón tudsz válaszolni, akkor inkább ne is írj! Azt hittem azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk!
Tudod mi az a bolognai rendszer? :D:D
Tanulmányozd át egy picit... :)
Akkor szerinted mikor tudtam meg, hogy mit jelent? xD
Én utánanéztem a dolgoknak, és használtam a googlet. Meg elolvastam azt, ami a szemem elé volt rakva... :D
Igen az intézmény neve főiskola, de hogy képzésben semmi különbség nincs már köztük az fix.
Egyes főiskolák jobbak, mint néhány egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!