Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tárgyfelvétel, mit is jelent...

Tárgyfelvétel, mit is jelent pontosan?

Figyelt kérdés

Én pótfelvételiztem, tehát még nem tudom, hogy felvettek-e, de szerintem ezzel nem lesz gond, viszont.! Mindenhol olvasom, hogy tárgyfelvétel így, meg úgy. Tudom, hogy hülye kérdés, de mi az hogy tárgyfelvétel? Egyáltalán nem vagyok tisztában azzal, hogy ez hogy működik, nem eleve adottak a tantárgyak hogy miket fogunk tanulni az első évben és kész? Nekünk kell kiválasztani, hogy mit veszünk fel meg mit nem, vagy micsoda?

Előre is köszi, aki segít nekem :)

2014. aug. 23. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Tárgyakat veszel. Nem eleve adott, csak egy mintatanterv van, de legtöbb helyen nem köteleznek arra, mit vesgyél fál, ráadásul egy tárgynak több kurzusa is lehet. Valahol persze készen kapod az órarendedet, legalábbis első félévben.
2014. aug. 23. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
*veszel fel
2014. aug. 23. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Van egy mintatanterv, amit vagy betartasz vagy nem. Az elején még mindenki törekszik rá hogy betartsa :D Az órarendedet te állítod össze, 3 tárgykör létezik: előadás, gyakorlat, labor. Előadás ideje meg van adva, viszont a másik kettő időpontjait neked kell kiválasztanod.
2014. aug. 23. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy mintaterv, hogy melyik tantárgy melyik félévben ajánlott (érdemes ezt követni, legalábbis az elején). És a mintaterv alapján felveszed magadnak a tantárgyakat. Nyilván van olyan tantárgy (általában ezek a gyakorlatok), ahol több időpont közül lehet választani. Ekkor te döntesz, hogy melyiket mikorra veszed fel.

(Pár helyen a TO felveszi az elsőéveseknek a tantárgyakat, de sok helyen nem)

2014. aug. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!