A Petrik Lajos vegyipariba (Bp. ) hányas átlag "kell"?
Félévkor ilyen jegyeim lesznek:
Matek 3
Nyelvtan 4
Irodalom 5
Angol 5
Földrajz 3
Biosz 5
Kémia 4
Fizika 4
Szorgalom 4
Magatartás 4
(kézség tantárgyakat nem írom le)
Van reális esélyem? :)
a törit még nézhetik.
a fizika, kémia, biosz, föci nem olyan fontos. Hajrá!
sajnos nem nézik a kémiát.
Annyira sz@r az egész oktatási rendszer h nem.
fejpénzre megy minden, és persze akkor nem szabad bukni...
előző vok
tapasztalatból mondam az előzőeket, oda járok. Ha olyan vegyész vizsgáztat akit érdekel is hogy milyen embert vesz fel..de sajnos egyre kevesebben vannak.
még mindig előzőő:)
amúgy nem annyira kemény suli ám mint amilyennek látszik
tiszta balkán az egész...
h ez igaz, az összevonások óta pláne...
A szóbeli miatt ne aggódj, egy laza elbeszélgetés szokott lenni, ha vegyésznek jelentkezel és a bizottságban lesznek vegyészek is akkor max megkérdezik tőled hogy miért pont a vegyész szakirányt választottad.
Mesélsz magadról, a vizsgáztatók kérdezgetnek egyet-kettőt rólad és kb. ennyi:))
Ez az átlag, ezt tapasztalatból írtam, mert már felvételiztettem én is diákként.
Ne félj:D
előző
pl. látják hogy pl. egy vidéki kis faluban laksz, megkérdik jó ott lakni, mért akarsz bejárni a nyugott falusi légkörből a zsúfolt belvárosba
A felvételizők többsége az első pár percben feloldódik, és látja hogy nem kötik bele a villamosszékbe:)
Már eleve jó benyomást kelt ha az öltözékeden is látják hogy felvételizni mentél, és nem a közeli metróépítéstől kavarodtál oda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!