Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS tudnátok segíteni egy kicsit?

SOS tudnátok segíteni egy kicsit?

Figyelt kérdés
Gazdasaginformatikai diploma előtt szeretnék egy okj-t elvégezni hisz 21 éves kor előtt ingyenes. Milyen szakiranyba kellene mennem ? logisztika? szoftverfejlesztes? foggalmam sincs. Nagyon köszönöm előre a normális válaszokat :)!

2014. aug. 22. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyilván te tudod mi érdekel, de a szoftverfejlesztés nekem nem hangzik hülyeségnek, bár nem értek hozzá.:)
2014. aug. 22. 23:50
 2/3 A kérdező kommentje:
jaaah hogy olyat kell választani ami érdekel? nem az amivel jól keresek?:') sosem értettem... ennyi erővel az Aquaworld igazgatója szeretnék lenni. Minden álmom ez volt. Ha nem is sikerülne akkor vmi fürdő vagy hotel komplexumának vezetője. Nagyon kicsi rá az esély és kockázatos ..:) az informatikusok meg kereslettek... tudtommal.. és jó a fizetése is. érted...
2014. aug. 26. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Arra gondoltam, hogy nyilván olyat válassz, amit el is tudsz képzelni magadhoz. Például én gépészmérnöknek tanulok, vannak dolgok amik jobban érdekelnek, de azért eltudom magam képzelni 5 év múlva gépészmérnökként, míg az informatika például egyáltalán nem érdekel, hiába lehet vele jól elhelyezkedni.
2014. aug. 29. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!