ETR-ben a rangsoros tárgyfelvételnél ez most mit jelent?
Ha rákattintok egy pontszámra, és ezt írja:
"A bekerüléshez szükséges minimum pontszám a kurzuson pillanatnyilag:37
Az Ön pontszáma:37"
És az alsó pontszámom zölddel van írva. Ez azt jelenti, hogy:
1.-már a 36 pontosoknál "tart" a rendszer (az ő bekerülésük nem biztos", ezért az eggyel nagyobb biztos pontszámot írja ki(37), akik közül mindenki benn van?
VAGY
2.-a 37 pontosok még nincsenek biztosan benn, mivel nincs annyi szabad hely, mint ahány 37 pontos?
Előbb telefonról írtam, nem tudtam belinkelni ezt:
Részletesen le van írva, hogy hogyan jönnek ki a pontszámok. Szerintem érdemes elolvasni.
Igen, a pontszámítás az oké.
Az ETR működésével kapcsolatos volt a kérdés. Tehát ha azt írja amit a kérdésben bemásoltam, akkor ezek szerint ez azt jelenti, hogy fixen bent vagyok, mivel most a 36 pontosok feje fölött rezeg a léc, és az utolsó biztos bekerülési pontot írja ki a rendszer. Azt a pontszámot, amiből mindenki bejutott már(vagyis be fog, ha nem változik), akinek annyi van.
Akkor ez teljesen biztos? (csak azért kérdezem, mert ha az ETR azt a pontszámot írja ki amelyiknek a fele vagy bekerül vagy nem, és nem azt írja ki, akik még teljesen benn vannak, akkor inkább most rangsorosban akarok biztosra menni, hogy ne hajnalban kelljen szentségelni mert kifagy az egész...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!