Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol kell jelentkezni és...

Hol kell jelentkezni és meddig, ha újra szeretnék érettségizni? Lehetőleg májusban.

Figyelt kérdés
Tavaly leérettségiztem, de a matekom kicsit gyenge lett. Nem is tanultam tovább, idén viszont szeretnék. Ehhez viszont kicsit jobb pontszám kéne. Lehetséges-e, hogy újraérettségizzek májusban, és ha igen, hol kell erre jelentkezni és mi a határidő? Csak be kell mennem valahova egy lenetkezési papírért és megmondják, h mikor kell érettségiznem? Légyszi írjátok le pontosan. Ja és nem szintemelő vizsgát akarok, hanem középfokú eredményét javítani.
2010. jan. 14. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű, bemész a régi sulidba, vagy ahol újra le akarsz érettségizni, és ott jelentkezel, de készülj, fel, mert elég sokat kell fizetni. Február közepéig lehet jelentkezni.
2010. jan. 14. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Amelyik középiskolában megszeretnéd írni oda be kell menni a tanügyre és kitölteni egy papírt. A közép matek 8000 Ft lesz. Jó lenne, ha febr. elején elkezdenél intézkedni, mert az érettségire való jelentkezés határideje is febr. 15
2010. jan. 14. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:
A tesóm ma írta a felvételit a volt sulimban, és megkérdezte az igazgatóhelyettestől, hogy hogy működik ez. Ő azt mondta, hogy ők nem vállalnak ilyen érettségiztetést, hanem valami hivatalon keresztül kell jelentkezni. De mégis milyen hivatalon keresztül? Ezt már nem jegyezte meg a tesóm...
2010. jan. 23. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Oktatási hivatal. oh.gov.hu
2010. jan. 23. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A matek már nem 8 hanem 12. A két részből álló viszont nem 12 hanem 17e... kivéve az angol meg az info, ami 22e
2010. jan. 23. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

szia! OFIK Bp.13.kerület,Váci út 18.

Én is itt jelentkeztem! :)

2010. jan. 23. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már megtaláltam, amit kerestem.
2010. jan. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!