Hát felvettek, 1 évet lehúztam itt.
Az egész a lehúzásról szól szerintem. A majd' 300.000-es tandíj mellett 8500 Ft/kredit ha meghúznak egy tárgyból; és miért ne tennék?.. Minden egyébért is 5000-et elkérnek, mint pl. kezelési költség...
Első szemeszter után úgy voltam vele kap még egy esélyt, de nem győzött meg, hogy maradjak.
Szép, modern meg minden, előfordul egy-két normális tanár is, aki nem arra megy hogy bukjanak nála, de az alapvető motívum nem a klasszikus "tanár vagyok, hogy tudást adjak tovább" hanem a pénz.
Szóval itthagyom.
Ja és szorgalmas tanuló vagyok, gimnáziumban is majdnem kitűnő érettségivel. Nem arról van szó, hogy lusta vagyok. TÉNYLEG a lehúzás a cél.
És nem egyedül hagyom itt a sulit. Sokan mennek...
Úgyhogy csak az menjen oda akinek vannak felesleges milliói és nem szeretné feltétlen 3 év alatt a diplomáját; nem probléma ha csúszik a sok buktatás miatt.
De tény és való, hogy az összetartás nagy a diákok közt. Épp a brutális szivatás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!