Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megtudok tanulni 50 tételt...

Megtudok tanulni 50 tételt egy hét alatt?

Figyelt kérdés
két év kihagyás után (betegség) visszamentem a fősulira hogy befejezzem.(lehet hogy naiv vagyok, hogy sikerne)lesz egy szigorlatom egy hét mulvA 50 tétel. sokat dolgozom de Kivwettwem szabit hogy megtanuljam, de rendesen leizzadtam mikor megláttam megkora anyagrol van szó. van rá esély hogy ezt megtudom tanulni. ? 32 L
2010. jan. 14. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit tanulsz. Nekem bölcsészen simán max. 1 nap volt, de jogon már kb. 1 hónap...

Szóval nem mindegy,milyen tárgy.

2010. jan. 14. 16:43
 2/6 A kérdező kommentje:
andragógia ( történelem)
2010. jan. 14. 16:44
 3/6 anonim válasza:
És pontotsan mik a tételek?
2010. jan. 14. 16:48
 4/6 anonim válasza:
*pontosan
2010. jan. 14. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Bőven. Két nap alatt készíts minden tételhez egy oldalas kivonatos vázlatot, aztán a következő három nap alatt megtanulod, és a maradék két napban ismétlés. A cél, h' átmenj, tehát nem rizikózhatsz, minden tételt legalább egy kettes szintre meg kell tanulnod. Bár nem írtad, milyen tárgy, hidd el, nem reménytelen.

Sokan elkövetik azt a hibát, h' elkezdik aprólékosan kidolgozgatni a témákat, aztán megy az idő, és a feléig sem jutnak. Ezért jobb, ha felszínesebben, de többször ismételve tanulsz.

Sok sikert!

2010. jan. 14. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
19:49-es vagyok. Közben írtad, h' miről van szó. Ezt meg lehet csinálni ennyi idő alatt, ne izgulj.
2010. jan. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!