Középszintű informatika érettségire kb. mennyi idő alatt lehet felkészülni rendesen?
Figyelt kérdés
Idén érettségizem, és nemrég döntöttem el, hogy fizika helyett inkább az infot választom. A kérdésem az, hogy meg tudom-e még tanulni használni az érettségi szempontjából fontos programokat, vagy már elkéstem vele? (a word és a power point megy, csak fel kell eleveníteni, de az excel, az acces és a html az homály :S) Legalább 85% kéne :S2010. jan. 13. 22:35
1/5 anonim válasza:
még rengeteg időd, sztem biztos menni fog a felkészülés! én is infoból érettségiztem (5-re). nem vagyok egy nagy informatikus, de sikerült felkészülnöm, persze egy jó tanár nagyon sokat segíthet! sok sikert!
L18
2/5 anonim válasza:
85%? Maradj a fizikánál én is azt hittem, hogy az infó semmi, igen, ha 1évig infózgattál, itt nem is a mennyiségen van a hangsúly, egyszerűen olyanok miatt vonnak le pontokat, meg minden annyira keveset ér, hogy ez csak gyakorlattal rögzül, szerintem nincs még 1 tárgy,amihez ekkora koncentráció kellene, az pedig akkor megy, ha már megszoktad a környezetet. Ja, és még valami, ha 85% kellene, akkor gondolom felvételi tárgy, de tavalyhoz képest már van 1-2mérnöki szak, ami nem fogadja el, + bárhová mész még ha infóra is, akkor is több hasznát veszed a fizikának, ha más mérnöki karra, akkor pláne, hiszen, worddel, power pointtal stb semmire se mész...
3/5 anonim válasza:
Keményen fel kell kötni a gatyát, és tanárra lesz szükséged! Az adatbáziskezelés külön logikát igényel. Sok-sok pepecselős apró feladat van a gyakorlatin, kevés az idő, nálunk pl. senki nem ment ki közben vécére. :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából mérnök informatikus szakra szeretnék menni és eddig úgy voltam vele, hogy fizikából érettségizek majd, de rájöttem, hogy nem igazán megy, mert egyáltalán nincs fizikus gondolkodásom. Ezért húzok inkább az info felé, de azzal meg az a baj, hogy alig van infoórám és azon se veszünk semmit. :S De most elkezdtem bejárni info faktra és pont most veszik az adatbázis kezelést. :D
2010. jan. 15. 00:03
5/5 A kérdező kommentje:
Úgylátszik megérte az infót választanom a fizika helyett, mert tök jól sikerült, a fizikások viszont szívtak. :D
2010. máj. 25. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!