Vélemény a Miskolci Kossuth Lajos Gimnáziumról? Milyen erős? :DD
Én nem ajánlom. Több embertől hallottam hogy katasztrofális az oktatás, meg azt is hogy Miskolc legrosszabb gimnáziuma.
Már akár 40 pontos írásbelivel is belehet kerülni ebbe a gimnáziumba. ..
Ismerőseim véleményei szerint Miskolc legjobb gimnáziumai közé tartozik az Avasi, a Diósgyőri, a Földes és a Herman.
Sok sikert kívánok neked a továbbtanulásban! :)
Én is úgy hallottam, hogy a leggyengébb. 3-as tanuló barátnőm ott kitűnő lett, éppen kettes lett kémiából nyolcadikban, ott meg versenyre akarták küldeni már szeptemberben belőle, mert ájuldozott a tanár, hogy mennyit tud.
Szerintem a Diósgyőri nem jó, én legalábbis mindenkitől azt hallottam, hogy megbánta, aki odament (most 6-7 emberről beszélek, nem 1-2-ről).
Én az Avasiba és a Földesbe jártam, sokan dicsérik a Zrínyit, ám mivel egyre népszerűbb, ezért nehéz oda bejutni. A Hermanba a legnehezebb szerintem, de az kemény suli. Mivel látom, hogy nem zavar, hogy egyházi ezért a Lévayt is merem ajánlani.
Heh, Lévay. Lehet, hogy egyházi, de ez a tanárok diákokhoz való viszonyán nem látszódik meg. Ha a tönkre akarod tenni az életed, esetleg a pszichiátrián akarsz kikötni, menj nyugodtan a Lévayba.
A Kossuth valóban nem erős iskola, viszont a tanárok viszonya a diákokkal jó. Aki a Kossuthba jár, attól is ugyanazt kérdezik az érettségin, mint aki a Földesbe jár. Sokan tanulnak egyetemen vagy főiskolán tovább. Külön nyelvtanár szükséges a nyelvvizsga megszerzéséhez, ha nem nyelvi osztályba jársz.
Allitolag jo suli:)
Voltam ott nyiltnapon tetszett,csak nem volt olyanszak ami erdekelt volna.(Avasirol beszelek:D)
Kossuthba meg en is jelentkeztem:)Te milyen szakra?
Igaz, hogy nem a legszínvonalasabb az oktatás, de például a nővérem (aki oda járt) jobb érettségi eredménnyel jött el onnan, mint a Földeses barátnői.
És a tételek és az érettségi mindenhol ugyan az (talán még a Magisterbe nem...:D). Egyébként jó pénzes suli, jól felszerelt, kedves tanárokkal. Az egyetlen hátránya a magas fokú hittani oktatása, de személy szerint engem nem zavar. És ez Miskolc (ha jól tudom) egyetlen olyan iskolája, amiben a diszlexiások, meg az ilyen betegséggel küzdő emberek is gimnáziumi érettségit tehetnek le.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!