Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha már eddig nem kaptam se...

Ha már eddig nem kaptam se elektronikusan se papír formájában értesítőt az átsorolásról (államiról költéstérítésesre) akkor talán nem is raknak át?

Figyelt kérdés

Találtam egy törvény féleséget, amelyet a linkre kattintva tudjátok elolvasni.

[link]

Bár 5 kredit híja volt a 30-nak. De 30-30 kreditet nem tudtam felvenni mind a két félévben, hanem csak 30-28-at.

2014. aug. 13. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk a mellékletben csak döntéshozásról van szó. Nem értesítésről.
2014. aug. 13. 20:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen szakra jársz, ha szabad kérdeznem? Merthogy mindenhol 2 félév alatt kell 30 kredtitet összegyűjteni ahhoz, hogy ne rakjanak át. A 30/félév az ajánlott kreditszám, hogy tudd teljesíteni adott idő alatt az adott kreditszámot.
2014. aug. 14. 09:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Nálunk is így van. 30-30 kreditet lehet felvenni félévente. De én idén (mivel első félévben nem sikerült egy tárgyam), így a második félévben csak 28 kreditet tudtam felvenni. És összesen 25 kreditet tudtam összeszedni a 58-ból.

És elvileg így átraknak. De nem kellene értesíteni IDŐBEN a hallgatót erről? Mert a befizetési határidő a 2. illetve a 3. iskolahéten van, na és ha én az első héten (azaz az regisztrációs héten) tudom meg, hát elkap a szívinfarktus. Nem tudok leakasztani egyik hétről a másikra 200.000 Ft-ot.

2014. aug. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!