Ha már eddig nem kaptam se elektronikusan se papír formájában értesítőt az átsorolásról (államiról költéstérítésesre) akkor talán nem is raknak át?
Figyelt kérdés
Találtam egy törvény féleséget, amelyet a linkre kattintva tudjátok elolvasni.
Bár 5 kredit híja volt a 30-nak. De 30-30 kreditet nem tudtam felvenni mind a két félévben, hanem csak 30-28-at.
2014. aug. 13. 20:50
1/3 anonim válasza:
Mondjuk a mellékletben csak döntéshozásról van szó. Nem értesítésről.
2/3 anonim válasza:
Milyen szakra jársz, ha szabad kérdeznem? Merthogy mindenhol 2 félév alatt kell 30 kredtitet összegyűjteni ahhoz, hogy ne rakjanak át. A 30/félév az ajánlott kreditszám, hogy tudd teljesíteni adott idő alatt az adott kreditszámot.
3/3 A kérdező kommentje:
Nálunk is így van. 30-30 kreditet lehet felvenni félévente. De én idén (mivel első félévben nem sikerült egy tárgyam), így a második félévben csak 28 kreditet tudtam felvenni. És összesen 25 kreditet tudtam összeszedni a 58-ból.
És elvileg így átraknak. De nem kellene értesíteni IDŐBEN a hallgatót erről? Mert a befizetési határidő a 2. illetve a 3. iskolahéten van, na és ha én az első héten (azaz az regisztrációs héten) tudom meg, hát elkap a szívinfarktus. Nem tudok leakasztani egyik hétről a másikra 200.000 Ft-ot.
2014. aug. 14. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!