Elsősként beiratkozás előtt felvehetem a tantárgyakat?
Figyelt kérdés
Már meg vannak hirdetve, de nem tudom így, hogy se neptunban se papíron nem vagyok még hivatalosan elsős szabad e.2014. aug. 12. 19:03
1/5 anonim válasza:
Ha fel tudod venni,akkor feltudod. Nálunk a bme-n direkt írták is a tájékoztatóban,hogy a beiratkozás előtt is fel lehet venni a tárgyakat,csak aktívvá kell változtatni neptunban az állapotod. Egyetemenként eltérő amúgy,van ahol mások állítják össze az elsősöknek.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor csak várok, mert szerintem az aktívvá tétel a neptunos beiratkozást takarja, azt meg a rendes beiratkozásig még nem akarom meglépni.
Köszönöm a választ! Nyomtam a zöld kezet!
2014. aug. 12. 19:11
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlen,mert én is aktívvá tettem magam,de még nem iratkoztam be,mert az csak szeptember elején lesz. Persze ha nem vagy biztos,hogy be akarsz iratkozni,akkor felesleges,de elvileg nincs semmi köze a kettőnek egymáshoz. Szóval ha nem mennék el beiratkozni,akkor törölnék a neptunos aktív állapotom.
4/5 anonim válasza:
A Válaszoló mindent leírt, én is csak bíztatnálak, hogy vedd fel a tárgyaidat nyugodtan, így biztosan olyan órarended lesz, amilyet Te szeretnél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 12. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!