Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki segítene nekem? SOS (lent)

Valaki segítene nekem? SOS (lent)

Figyelt kérdés
sziasztok! most kezdem a középsulit 9.-es leszek és az szeretném tudni h az ingyentankönyves papír a báiratkozásnál már oda kellett adni vagy majd csak tankönyv osztásnál?? mart a régi suliba csak a könyvosztásnál kellett odaadni..itt meg azt monták h nemtudják akkor most mivan?? köszike elöre is 15/l.:)

2014. aug. 12. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd el magaddal beiratkozáskor, ha kérik odaadod, ha nem, akkor hazaviszed. Egy A4-es papírba nem fogsz beleszakadni :)
2014. aug. 12. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
az okéé lenne csak hogy beiratkozás már junius 25.-én volt..
2014. aug. 12. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Tankönyvfelelős vagyok: ne izgulj, vidd tankönyvosztásra az ingyenességre jogosító papírodat, így kötelesek odaadni a tankönyveket! Ne aggódj, ha beiratkozásnál nem adtad le (mindegy milyen okból!). A tankönyvfelelős tudja a dolgát és ingyenesként fog téged kezelni. A törvény is előírja, aki a tankönyvosztáskor érvényes, kedvezményre jogosító igazolással rendelkezik, annak kötelesek a tankönyvet ingyen odaadni.

Az ingyenesség azonban nem igazán jó megfogalmazás, mert csak 12 ezer forintig kapod ingyen, ha efölött is van tankönyv, akkor azt megveheted, vagy könyvtárból megszerzed vagy máshonnan.

2014. aug. 12. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm!! most megnyugodtam.:)
2014. aug. 12. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!