Valaki segítene nekem? SOS (lent)
Figyelt kérdés
sziasztok! most kezdem a középsulit 9.-es leszek és az szeretném tudni h az ingyentankönyves papír a báiratkozásnál már oda kellett adni vagy majd csak tankönyv osztásnál?? mart a régi suliba csak a könyvosztásnál kellett odaadni..itt meg azt monták h nemtudják akkor most mivan?? köszike elöre is 15/l.:)2014. aug. 12. 15:16
1/4 anonim válasza:
Vidd el magaddal beiratkozáskor, ha kérik odaadod, ha nem, akkor hazaviszed. Egy A4-es papírba nem fogsz beleszakadni :)
2/4 A kérdező kommentje:
az okéé lenne csak hogy beiratkozás már junius 25.-én volt..
2014. aug. 12. 15:44
3/4 anonim válasza:
Szia!
Tankönyvfelelős vagyok: ne izgulj, vidd tankönyvosztásra az ingyenességre jogosító papírodat, így kötelesek odaadni a tankönyveket! Ne aggódj, ha beiratkozásnál nem adtad le (mindegy milyen okból!). A tankönyvfelelős tudja a dolgát és ingyenesként fog téged kezelni. A törvény is előírja, aki a tankönyvosztáskor érvényes, kedvezményre jogosító igazolással rendelkezik, annak kötelesek a tankönyvet ingyen odaadni.
Az ingyenesség azonban nem igazán jó megfogalmazás, mert csak 12 ezer forintig kapod ingyen, ha efölött is van tankönyv, akkor azt megveheted, vagy könyvtárból megszerzed vagy máshonnan.
4/4 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm!! most megnyugodtam.:)
2014. aug. 12. 16:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!