Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem minek...

Szerintetek nekem minek kellene majd továbbtanulnom?

Figyelt kérdés

Az átlagom 4.8, tehát jó tanuló vagyok. Könnyen megragadnak a dolgok, főleg ami érdekel. Eléggé elvont és különc vagyok, szeretek egyedül lenni. Nagyon értek a lelki dolgokhoz, jó pszichológus is lennék, de nem ezzel akarok foglalkozni. Tele vagyok gondolatokkal, filozófus alkat vagyok. Nagyon szeretek olvasni és írni. Verseket írok és majd könyvet is szeretnék. Nagyon érdekelnek a művészetek. Ja és szemrebbenés nélkül tudok hazudni, remek csaló vagyok. Mit kellen szerintetek tanulnom az egyetem vagy főiskolán? Tudom, még bőven van időm, de erről fogalmam sincs, egyenlőre angol szakra megyek a gimnáziumba, mert jó a nyelvérzékem.

14/l

2010. jan. 13. 16:14
 1/3 czibles ***** válasza:

"Ja és szemrebbenés nélkül tudok hazudni, remek csaló vagyok."

bármi csak politikus ne.

2010. jan. 13. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

"Ja és szemrebbenés nélkül tudok hazudni, remek csaló vagyok."

xD Ez baromi jó. xD

Mi nem tudjuk, hogy téged mi érdekel...

2010. jan. 13. 17:22
 3/3 Silber ***** válasza:
Szereted a művészeteket, és szemrebbenés nélkül tudsz hazudni? Műértő/ószeres!
2010. jan. 13. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!