A Semmelweis Egyetem mennyire akadálymentes?
Figyelt kérdés
Elsősorban az oda járókat kérdezem. Van lift, rámpa és egyebek? Köszönöm előre is a választ.2014. aug. 11. 14:03
1/5 anonim válasza:
Az Elméleti Orvostudományi Központ teljesen az. A NET-ben kicsit körülményesebbek a dolgok, de lift ott is van, tehát bármelyik szintre fel lehet jutni + az épülethez, de bizonyos részeihez lépcső vezet ill. az előadóban szerintem kerekesszékkel max hátul lehet lenni, mert elöl sem hely, sem rámpa nincsen.
De biztos, hogy meg lehet oldani mindent, évek óta látok egy külföldi kerekesszékes lányt, aki gond nélkül közlekedik egyedül az épületekben :-)
2/5 anonim válasza:
Azt nem mondta, hogy ÁOK-s lesz:)
A Semmelweis Egyetem elég tág meghatározás, szűkíthetnél egy szakra!
3/5 anonim válasza:
Ehh, jogos :DD Szóval az első válasz az ÁOK-ra vonatkozott, meg a FOK egy részére, az ETK-t nem tudom :-)
4/5 A kérdező kommentje:
Ó, elnézést, igazatok van. Akartam azt is, valamiért nem került rá sor. Elsősorban valóban az ÁOK érdekel, ráéreztél, kedves első!:D
2014. aug. 11. 17:05
5/5 anonim válasza:
Én e-maileztem 2 hónappal ezelőtt ott a kollégiumok igazgatójával, elvileg 1-2 lépcsőfok van, nem vészes. Engem inkább az rémisztett meg, hogy át kell menni a város egyik végéből a másikba :/ Azt nem tudom, hogy hogyan lehet megoldani autó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!