Most hány állami félévem maradt? (hosszú)
Figyelt kérdés
2008ban kezdtem a BSCt, abban az időben az állami-fizetős félévek felhasználásának a módja más volt, mint most. 10 félév alatt végeztem el, az utolsó kettőt fizetősön.
Kredit-alapú tandíjat kellett fizetnem, a maradék 12-2 ráépüléses tárgyelmaradásom miatt. (tehát, nem teljes tandíj)
Akkor 8 db állami félévet használtam el az BSCre, így megmarad a másik 4 az Msc-re vagy hogy?
ez lenne a logikus, csak ugye azóta változott az állami-ktg térítéses rendszer .
köszi a válaszokat!
2014. aug. 11. 12:11
1/2 anonim válasza:
A 12 félév támogatás szisztéma maradt(kivéve ahol többet támogat, pl orvosi), csak az elnevezések változtak. Ha 8 félévet használtál el, még van 4 támogatott féléved.
2/2 anonim válasza:
Igen, 4 maradt, és azt az új felsőoktatási tv szerint bármire használhatod, nem csak msc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!