Egyetemi órára szabad diktafont bevinni?
Hivatalosan akkor készíthetsz fényképet, ha arra a képen lévő összes járókelő engedélyt ad. Sok sikert egy rendezvényfotóval!
Még egyszer mondom senki nem kérdezi meg, hogy van e nálad diktafon, mint ahogy a telefonnal sem teszik. Ne tedd ki a pad tetejére, ha diktafon. A telót ki teheted, mert nem feltűnő. De ha lehet, akkor pad belseje. Lényeg, hogy feltűnésmentesen kell.
"Nem hivatalos rendezvényfotóra gondolok, hanem amit te készítesz pl családtagról. A háttérben lévő 100 embert is hivatalosan meg kellene kérdezni róla. De nem én kezdtem ezt a hivataloskodást."
Ha már hivataloskodsz nézz utána a szabálynak, mert tömegrendezvényre más szabályozás vonatkozik.
Elvileg úgy van,ahogy a többiek írják,hogy csak akkor veheted fel,ha engedélyt kérsz és kapsz is. Persze ha csak magadnak veszed fel és utána nem küldözgeted szét,akkor amúgy se tudná meg senki,hogy te azt felvetted. Szerintem a legtöbb tanár beleegyezne,mert igazából majdhogynem leszarják :D.
Nálunk egy gyerek folyamatosan vette fel az előadásokat,kirakta a pad elejébe,mégse szólt soha egyik tanár se rá,pedig nem kért engedélyt (mellesleg nem is hozta nyilvánosságra,csak maga hallgatta néha vissza).
A kérdés igazából az,hogy mikor lesz időd visszahallgatni egy teljes előadást? Nekem pl nem lenne rá időm,max ha sejtem,hogy valamit rosszul írtam le,akkor azt visszahallgatnám,de az sem az igazi,mert nem látom mit ír közben a táblára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!