Az államilag támogatott egyetemi képzés teljesen ingyenes vagy csak egy részét fizeti az állam?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 22:04
11/22 anonim válasza:
Az oktatás ingyenes addig amíg jól tanulsz...
Egyik ismerősöm elment jogra, felvették államilag támogatottra, és annyira nehéz volt, hogy egyszerűen nem ment neki. Hiába tanult, elszámította magát... Átrakták fizetősre. Nem tudta befejezni, mert semmi pénzük nem volt.
12/22 A kérdező kommentje:
hát az gáz :(
2010. jan. 12. 22:39
13/22 anonim válasza:
Én Szegedre járok.volt már,és nem fizettem sokat érte.
Tényleg 600 körül volt. Te hova jársz?
14/22 anonim válasza:
"De van olyan könyv is,ami egymagában 50.000.- Ft"
Ez milyen szak és milyen könyv??!
Nálunk a legdurvább könyvek 4-5000ből kijönnek, de a legtöbb tárgyból van internetes jegyzet.
15/22 anonim válasza:
ja, és a könyvtárban is általában megvannak, így ingyenesen kölcsönözhetőek
16/22 A kérdező kommentje:
azt már hallottam én is hogy vannak olyan szakok ahol vannak több tízezres könyvek.
Én még nem járok sehová majd most döntöm el hogy hova menjek de szerintem Győrbe jelentkezem a Széchenyire
2010. jan. 12. 22:43
17/22 anonim válasza:
A Heller Farkasra járok, nálunk bizony 3600 a javító, 3700 az UV :(
18/22 A kérdező kommentje:
:P
2010. jan. 12. 22:46
19/22 anonim válasza:
ma 22:40 es nek: nem én irtam,hogy 50 ezer de ha nem haragszol válaszolok.Pl az orvosira az anatómia atlaszok 40 től kezdődnek..könyvtárban nemigen vannak.Szoval vna ilyen,bár nem ez az általános.
20/22 A kérdező kommentje:
most láttam egy anatómia atlaszt az interneten az 20.000 forint
2010. jan. 12. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!