Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más is várja, hogy elkezdödjön...

Más is várja, hogy elkezdödjön a suli, vége legyen a nyárnak, vagy csak én vagyok ilyen elvetemült? :D

Figyelt kérdés
14/L
2014. aug. 8. 12:52
1 2
 11/20 t_GaRami_a válasza:
100%
Én várom, hogy találkozzak azokkal a gyökér barátaimmal.
2014. aug. 8. 16:33
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
9., neked nem ártana még nyáron is suli, nyelvtanblokkokkal :D
2014. aug. 8. 19:45
 13/20 anonim válasza:
Én is nagyon várom.:DD Nem csak azért mert új suli hanem azért is mert,kezdek magányos lenni mivel a "barátaim" jól egyedül hagytak,és már alig várom,hogy új emberekkel ismerkedjek meg minden..Ez az augusztus nekem mindig csak szenvedés...14/L
2014. aug. 9. 00:34
 14/20 anonim válasza:
Csak te vagy ilyen! Tökkelütött! :)
2014. aug. 9. 07:30
 15/20 anonim válasza:
én nagyon várom, most megyek gimibe először :)) 15l
2014. aug. 9. 20:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Én 8.-os leszek, hat osztályos gimiben.

Sok sikert mindenkinek aki most kezdi a gimnáziumot! :)

Aki meg nem várja a szeptembert, az élvezze a nyarat!

2014. aug. 9. 21:06
 17/20 anonim válasza:

Csak ezért bejelentkeztem, hogy erre válaszoljak és "nem normális" válaszommal kivívjam, hogy lepontozzanak! :D

Nyugodj meg, nem csak te vagy ilyen elvetemült, én is ilyen, sőt, biztosan még sokkal jobban elvetemült vagyok. :P Azt már nem mesélem itt el, hogy milyen okaim vannak erre pontosan, de teljesen megértelek. :D

13/L

2014. aug. 9. 21:34
 18/20 anonim válasza:
Olyankor szokott így érezni az ember az iskola iránt, ha van valaki, aki tetszik neki, és nem látja addig, amíg el nem kezdődik a suli. Én is sokszor éreztem így.
2014. aug. 10. 09:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Várom is, meg nem is.

Minden idióta osztálytársammal találkozhatok:D

Suliidőben rengeteg minden történik.

Viszont... utolsó évemet kezdem az általánosban. Nem akarok gimibe menni, nem akarok ballagni, felvételizni, nem akarok elszakadni a barátaimtól. Fura, hogy 8 éve ismerem őket. És egy szakasz le fog zárulni az életemben. Pedig tisztán emlékszem az alsós évekre, akkor nem gondoltam bele, hogy pár év múlva véget ér.

13/L

2014. aug. 10. 13:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es, en vagyok a 9-es es kepzeld el h osztrak gepem van es nincs rajta ekezet szoval bek#phatod!
2014. aug. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!