Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudnám letölteni L....

Honnan tudnám letölteni L. Ron Hubbard - Hogyan tanuld meg könyvét?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne ...
2010. jan. 12. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Mihez kell?

Csak azért kérdezem, mert ha csak érdekel, hogy mit írt, akkor oké. De ha tanulni is akarsz belőle... Ugye tudod, hogy ki is volt L. Ron Hubbard? A világ egyik legveszélyesebb szektájának, a szcientológiának az alapítója. Hosszú ideig pszichiátrián kezelték, majd fura történetet agyalt ki egy Xenu nevű akárki, aki egy másik galaxis uralkodója volt... olvasd el az egész történetet, és aztán döntsd el, hogy valóban egy ilyen embertől akarsz-e könyvet olvasni.

Letölteni egyébként magyarul elég valószínűleg nem lehet sehonnan, de még angolul se biztos. Én legalábbis egyetlen hubbard könyvet sem találtam a neten. Nekünk otthon van egy valahonnan, elképesztően nagy baromság.

2010. jan. 12. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:

biztos ugyanarra a személyre gondolunk?:)

Mert én egy azt a könyvét szeretném megszerezni aminek a címe : Hogyan Tanuld meg!

Ez egy könyv amiben különböző feladatok vannak. Abban segítenek hogy hogyan tanuljunk könnyen és gyorsan.

Erre a könyvre gondolok:

[link]

2010. jan. 14. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, halálbiztos. Áltudományos könyvekkel hülyíti a népet. Nézz utána, és ne vegyél tőle semmit. Ha rossz helyről rendelsz, még az is előfordulhat, hogy a szcientológusok hozzájutnak az adataidhoz. Kedvelt taktikájuk, hogy aki részt vesz a rendezvényeiken, meg bármi módon érdeklődik, azt felkeresik, és rábeszélik egy ingyenes magánbeszélgetésre... amivel semmi baj nincs, tényleg. De ilyenkor még sokan nem tudják, hogy a szcientológia egyházba próbálják őket beszervezni. Én nem tudok erről a könyvről semmit, lehet, hogy sok igazság van benne. Csak annyit szeretnék mondani, hogy L. Ron Hubbardnak semmi képzettsége nem volt, amire alapozva azt a sok "tudományos" baromságot megírta. Az elme szabadságáról írt, miközben ő maga is pszichiátriai kezelés alatt állt.

Tényleg csak azt tudom mondani, hogy nézz utána.

2010. febr. 17. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:

oké akkor inkább hagyom ezt a könyvet :)

köszi

2010. febr. 20. 12:25
 5/6 matika válasza:
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni a témához, hogy a közeli ismeretségemben van egy személy, aki még ki is képezte magát ezekből a könyvekből. Az eredmény pedig egy olyan szintre juttatott mosott agy lett, akivel nem lehet igazán kommunikálni. A gondolkodás teljesen átment egy abnormálisba. Állás nélküli és ez jó így neki. Ő nem fog valakinek hajbókolni egy kevés pénzért, állítja. Olyan szinten leépíti magát ezzel a túlképzett baromságokkal, hogy már fáj nézni őt. Tehát ha valaki teheti, akkor fordítson hátat ennek az embernek és az általuk tanfolyamnak nevezett dianetikának, különben nagyon ráfizet. Fokozatosan odalesz a normális gondolkodása és számára észrevétlenül átmossák az agyát.
2013. júl. 3. 10:40
 6/6 damige96 válasza:
48%

Szia.

Én is tanulok ebből a könyvből. Elképesztő hogy egyesek miket ki nem találtak. amíg nem próbáltad ne ítélkezz nem biztos hogy a könyv hibája a barátod állapota sőt! Ez a könyv nagyon sokat segít én saját magamon is tapasztalom. elképesztő hogy egy nem értett szó álmosságot okoz de a tisztázás után egy csapásra eltűnik.én csak ajánlani tudom nektek de fontos hogy tanfolyammal csináljátok. a könyvön belül is felmerülnek a benne leírt problémák így jó ha olyannal csinálod aki ért hozzá és figyel hogy megértsd a könyvet

2013. nov. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!