Jövő héten vizsgázok egy tárgyból, ma láttam, hogy Neptunon aláírta a tanár. Miért, hisz csak előadás volt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 11:48
1/6 anonim válasza:
vedd magadnak a fáradtságot, és olvasd el szépen a tanulmányi- és vizsgaszabályzatot, és akkor nem fogsz ilyen hülyeségeket kérdezni... meg amúgy is érdemes
2/6 anonim válasza:
ahhoz, hogy vizsgázni tudj a tárgyból, alá kell írnia a tárgyat. ha nem írja alá, vizsgázni sem mehetsz, hanem veheted fel újra.
3/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert más tárgyam, ami előadás, nincs aláírva..
Kedves első! Én még elolvashatom a szabályzatot és mentesíthetek mindenkit a hülye kérdéseimtől, de a te modorod amíg élsz, bunkó marad. :)
2010. jan. 12. 12:00
4/6 anonim válasza:
Nekem volt egyszer olyan, hogy be sem jártam a fakultatív órára mert nagyon szar volt, így vizsgázni sem voltam, aztán egyszer láttam, hogy fent van hogy vizsgáztam ötösre. LOL
5/6 anonim válasza:
Az aláírás elvileg szükséges ahhoz, hogy vizsgázhass. Ezzel szemben az idei félévben nekem volt olyan előadásom, amire nem jártam be, de voltak jegyzeteim, és csak vizsgázni mentem. A tanár csak azoknak írta alá végül a félévet, akik vizsgázni is voltak...
6/6 anonim válasza:
"Én még elolvashatom a szabályzatot és mentesíthetek mindenkit a hülye kérdéseimtől, de a te modorod amíg élsz, bunkó marad."
van rossz modor és van bunkó.
bunkó modor nincs ;)
olvasd el.
és ilyen fogalmakkal, mint aláírás, gyakorlati jegy, kollokvium stb. már a beiratkozást követő első hónapban illene tisztába kerülni, mert pl. az aláírás függhet az órára járástól és baromira ráb@szhat az ember.
egyébként ez a kérdés kb. olyan, mintha a taxis megkérdezné tőled, hogy mit jelent a piros kör alakú tábla fehér vízszintes csíkkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!