Ez nagy baj szakdolgozatnál?
Összesen 46 forrást használtam fel, de ebből csak 5 nyomtatott könyv formájú, a többi 41 internetes forrás: elektronikus könyv, cikk stb.
Mennyire veszik szigorúan, hogy sokkal több az internetes hivatkozás?
nekem is kb.így van...holnap megyek konzultálni,és megkérdem a tanáromat,h.ez baj-e..sok netes,kevés könyv,meg egy pár folyóirat...ezekből mind lenni kell,de nem tudom az arányokat..:O
biztos mindenhol más a szabály...meg el is szoktak térni a szabályzattól...majd megírom nekem mit mondtak:O
Semmiképpen nem előny.
Az internetre bárki bármit felrakhat gyakorlatilag korlátozás nélkül. Egy szaklap esetében megválogatják a szerkesztők, hogy mit jelentetnek meg. Ezért ugye jóval nagyobb a presztizse a nyomtatott szövegnek.
Ha az internetes forrásaid közül valamelyiket kiadták korábban papír alapon (könyv, folyóirat), akkor inkább az eredeti forrást idézd!
2.vagyok
igaz amit a 2.írt..ha már netes anyag,azért érdemes megválogatni..ha esetleg egy a témához kötödő szakmai oldalt találsz,és ott van sok adat,felmérés stb..az pl.jó lehet..mert hiteles..nekem pl.egy minisztérium honlapján sokmindent sikerült találni..az sztem elég megbízható forrás-
wikipedia nem ajánlott,kivéve ha ott alul megnézed h.mi a forrás..szóval a netes anyag is lehet jó,csak szelektálni kell!
*igaz,amit a 3.írt--ezt akartam írni:)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!