Mikor vannak a mesterképzésre a felvételik?
Figyelt kérdés
Van,aki azt mondta,már februárban,de sztem ez hülyeség...Biztos később...vagyis remélem:)2010. jan. 11. 18:41
1/6 anonim válasza:
pedig február,párom most elsős msc-s,tavaly is ugyanaz volt a határidő,mint a "normál"
(csak azt árulja el vki,hogy ha én májusban államvizsgázok,akkor mégis hogy fogok szeptembertől msc-re járni?:S)
2/6 anonim válasza:
Első kommentelő!: úgy, hogy február 15ig jelentkezel, abban fel lesz tüntetve, hogy 2010 májusban diplomázol, és ha sikerül, akkor július közepéig lehet pótolni a diplomád fénymásolatát. De ez is benne van a felvételi tájékoztatóban....:)
3/6 A kérdező kommentje:
ne már...akkor miért szerepel a felvinél egy hasonló szaknál,hogy június végétől július elejéig tart a felvételi?
2010. jan. 11. 19:14
4/6 A kérdező kommentje:
Ja,akkor sztem félrefogalmaztam...Azt tudom,hogy február 15-ig lehet jelentkezni,de én a szóbeli vagy írásbeli felvételikre gondoltam,ahol személyesen kell megjelenni,és ezek alapján kapsz majd pontokat.az is február?
2010. jan. 11. 19:15
5/6 anonim válasza:
Maga a jelentkezés február 15-ig.
Ha a szóbeli felvételire azt olvastad, hogy nyár eleje, akkor az lehetséges, hogy akkor lesz.
De akkor jársz a legjobban, és tudsz meg biztosabbat, ha az adott szaknak utánanézel az intézmény honlapján. V. rosszabb (?) esetben bemész, és személyesen érdeklődsz. Az ott dolgozók/illetékesek többet tudnak mondani, és jobban fel is tudnak világosítani a tudnivalókkal kapcsolatban.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi,most bukkantam rá a mesterképzéses könyvben,hogy június végén,július elején van elég sok felvételi...
Amúgy köszi a válaszokat!
2010. jan. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!