Milyen kedvezményeket jelent, ha ELTE-s hallgató vagyok, és OTP Junior számlám van?
Azt olvastam a Neptunban, hogy az ELTE hallgatóinak bizonyos kedvezményeket biztosít az OTP Bank, ha Junior számlájuk van, de azt már sehol nem találom meg, hogy ez konkrétan mit jelent. Mivel nyilatkozni kell, hogy szeretném-e őket igénybe venni, jó lenne tudni, hogy mit is takarnak ezek a kedvezmények.
Köszi a segítséget :)
Szia!
Én nem jöttem rá, pedig már egy éve ELTE-s vagyok, szerintem érdemes vagy az OTP-nél vagy az ELTE-nél rákérdezned, mert egyedül ők tudnak pontosat mondani.
Az viszont feltűnt nekem az elmúlt egy év során, hogy ha átutalok valamilyen összeget az ELTE-nek, az utalással járó plusz költséget (azt a néhány száz forintot) mindig visszaküldik a számlámra. Nem tudom, ez természetes-e minden másik egyetemen is, vagy beletartozik a kedvezményekbe :)
- Eggyel több ingyenes készpénzfelvétel
- Az egyetem gyűjtőszámlájára történő utalás ingyenes
- Minden hónap első kettő számla- és kártyakontroll sms díja 0 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!