2014/15 NYME DBPK neptun kód?
Én még nem kaptam neptun kódot viszont láttam pár helyen hogy egyeseknek meg érkezett. Aki érintett a kérdésben tudna nekem választ adni hogy ő kapott e vagy izgatottan várakozik mint én. :) Előre is köszönöm a segítséget. :)
ui.:NYME Berzsenyi Dániel Pedagógus Képzőbe jelentkeztem :)
Neked is meg fog lassan érkezni, ne aggódj.
Amúgy igen, addig örülj míg nem kell használnod, aztán csak idegesíteni fog :DD
Igen? :) akkor tényleg olyan szőrnyű mint ahogy mondták? :D
Ti hova jártok? :)
1 válaszoló vagyok: Kaposvári egyetem
A Neptun kód emailban jön - úgy tudom; de tavaly még az ETR-es kód levélbe jött és az ilyen egyéb tájékoztatások levélben. Anno nekem így volt. De hogy nálatok hogy van...
2. vagyok, én a BGF-re járok.
Nekem a felvételi levélben jött a neptun kódom, de lehet email-ben is elküldték, már nem emlékszem.
Én csak arra gondoltam az idegesíteni fog alatt, hogy pl. tárgyfelvételnél, amikor pár perc alatt betelnek a jó helyek, meg lefagy a rendszer, mert több százan akartok egyszerre órát felvenni.. na ezek jó mókák :D
Nekem sem jött még semmi sem. Levélben és e-mailben sem kaptam még semmit sem. Már én is várom. Minden nap többször is megnézem az e-maileket meg ha a postást is látom, akkor már nagyon reménykedek.
NYME-KTK
Én is a NyME.sek táborát erősítem, és még én sem kaptam semmit! Remélem már ideér, nem akarok kicsúszni az időből:)
NyME-BPK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!