Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógyszerész osztatlan képzés...

Gyógyszerész osztatlan képzés mellett kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzést megéri elvégezni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 2. éves gyógyszerészhallgató vagyok.

Régóta kacsingatok valamilyen kereskedelmi szakkal. Eddig csak alapképzéseket néztem, de az valószínűleg megterhelő lenne, így bukkantam rá a felsőoktatási szakképzésekre. A BGF-en érdekelne egyébként. Elsősorban azért, mert nem a patikai munka érdekel, hanem a gyógyszermarketing ill. gyógyszerkereskedelem, de inkább az előbbi.

Szerintetek levelezőn megéri elvégezni? Vagy felesleges? Ill. a párosítás jó lehet?

2014. júl. 31. 06:01
 1/3 anonim ***** válasza:
felesleges, majd egyetem után menjél szakirányú továbbképzésre gazdasági irányba...az legalább újabb diploma és már konkrétan tudni fogod melyik szakot válaszd..amit most kinéztél az nem fog dobni semmit rajtad a munkaerőpiacon
2014. júl. 31. 07:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Most voltál másodéves , vagy most leszel ? Mert azért nem mindegy. A kérdés szempontjából sem. Amúgy szerintem gyógyszerészeti mellett lehetetlen bármi mást is csinálni , legalábbis én örülök ha élni van időm a rengeteg tanulás mellett.
2014. júl. 31. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha már túl vagy a 2. Èven, akkor csináld. Mert ha végzel gyógyszerészen már lesz ilyen irányú ismereted, és rögtön el tudsz majd ilyen területen helyezkedni, mert előnyt élvezel azokkal szemben, akiknek semmilyen marketing ismeretük nincs. Amúgy se szívasd magad még egy 2 éves egyetemi képzéssel a gyógyszerész diploma megszerzése után, inkább élvezd az életet és foglalkozz magaddal... ha még most leszel 2. Èves, akkor várj még egy évet, mert az még nehéz lesz, és inkább ne forgácsold szét az energiád, hanem koncentrálj arra, hogy bent maradj. Alaposan tanuld meg a tananyagot, mert ez lesz sok további tárgy alapja, biztos tudással sokkal könnyebb lesz már a többi év.
2014. júl. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!