Mi a különbség az alapképzés és a felsőoktatási szakképzés között?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 18:43
1/5 anonim válasza:
A felsőoktatási szakképzés nem ad diplomát, viszont ugyanazokat a tárgyakat tanulod, természetesen kevesebbet, mint alapon, és van esélyed arra, ha szeretnél, hogy a felsőoktatási szakképzés után átmenj alapra, de a már megszerzett krediteket beszámítják.
Én pontosan felsőoktatási szakképzés szakon tanulok. :)
2/5 anonim válasza:
És még azt elfelejtettem, hogy a felsőoktatási szakképzés 2 éves.
3/5 anonim válasza:
felsőoktatási szakképzés egy nagy kamu! minek menne valaki ilyenre, ha az érettségivel egyből lehet alapképzésre menni? csak azok jelentkeznek ilyenekre, akiknek nem elég jók a tanulmányai az alapképzésbe való bekerülésre, bár sok helyen a minimumon vannak a ponthatárok, vagyis szín kettessel is be lehet jutni, az ilyen esetekben pedig a hanyagság lehet az ok, a felsőoktatási szakképzést kevesebb időből és erőfeszítésből lehet teljesíteni, így az ember megnyugtathatja magát, hogy neki is van valamije, de az egész sz*rra sem jó! az alapképzés is csak arra, hogy utána az ember tovább menjen mesterképzésre. szóval a felsőoktatási szakképzés egy lúzerség!
4/5 anonim válasza:
Kedves utolsó. Érdekesen gondolkozol, de ez részben annak köszönhető, hogy egy hülye idióta vagy. Bár sajnálatosan egy minimálisan is, de igazad van, de nem annyira mint azt te elhiszed magadról.
5/5 anonim válasza:
Én jelenleg végeztem felsőfokú jogi asszisztensként és fel is vettek a helyi bírósághoz dolgozni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!