Mennyit keres egy könyvtáros?
Ha érdekel a szakma akkor vágj bele! "Olyan munkát válassz amit szeretsz és akkor egy napot sem kell dolgoznod"
Én ma államvizsgáztam informatikus könyvtáros szakon és a fősulitól máris kaptam állásajánlatot. Igaz csak 4 órás...
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ha valakit tényleg érdekel ez a szakma, akkor vágjon bele. Ha igazán szereti valaki a munkáját, akkor még abban az esetben is sokkal jobbak az elhelyezkedési esélyei, mint annak, aki csak "jobbára" választotta. Mert aki elhivatott, azon meg is látszik, meg tesz is érte. :)
Előzőnek pedig gratulálok a diplomájához. Én is hasonlóképpen voltam anno, bár én az utolsó félévet már úgy csináltam a fősulin, hogy mellette párhuzamosan már dolgoztam félállásban. :) Aztán szeptembertől átvettek teljes állásba. Úgyhogy drukkolok, hogy hasonlóan történjen veled is.
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak másodjára: legutóbb azt írtam, hogy netto 90.020 forint a fizetés, most ezt módosítanám 87.960 forintra. :( (nekem sajnos nem jár a bérkiegészítés, így kevesebbet kapok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!