Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egészségügyi szervező alapszak...

Egészségügyi szervező alapszakot kezdem el az idén. Mit lenne érdemes átnézni a suli megkezdése előtt?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. (Én szerbezőn végeztem idén januárban)
2014. júl. 27. 22:03
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm.

és sikerült már elhelyezkedned?

2014. júl. 29. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Már egy év dolgozom, az utolsó féléves gyakorlati helyem már a munkahelyen is egyben. De tovább kell tanulni, ez a szak önmagában kevés.
2014. júl. 29. 09:31
 4/6 A kérdező kommentje:
és mi volt a szakirányod?
2014. júl. 30. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Turizmus (de szerintem szakiránytól függetlenül tovább kell tanulni)

Alapvetően arra jó a szak, hogy nem túl nehéz elvégezni (végeztem másik alapszakot is mellette párhuzamosan, na a másik szakon ehhez képest kellett hajtani rendesen), és széles lehetőséget kínál mesterszakokra való bejutáshoz. (én népegészségügyi mesterre megyek most szeptembertől, de sok évfolyamtársam gazdasági karon tanul tovább mesterszakon mert oda is elfogadott bement annyi a gazdasági tárgy)

2014. júl. 30. 12:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is a turizmust szeretném majd szakiránynak. De akkor legalább több lehetőségem is lesz az alapképzés elvégzése után. Köszönöm szépen a segítséget, és a válaszokat.
2014. aug. 3. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!