Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » NKE közigazgatás-szervezőről...

NKE közigazgatás-szervezőről át lehet jelentkezni jogász képzésre?

Figyelt kérdés
Ha igen, mik a feltételei ennek?

2014. júl. 27. 19:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Munka mellett gondoltam levelezőn, ahogy már előttem is írták.. és eltelik 3 év, reménykedem abban, hogy leviszik az állami ponthatárt. Fizetősre nincs lehetőségem, diákhitelt meg nem veszek fel.. :/

9.hozzászóló!

Te végeztél mesterképzést is? Egyébként szerettél erre az egyetemre járni?

2014. júl. 29. 15:58
 12/13 A kérdező kommentje:

10.

Nekem csak egy rendőrnek tanuló ismerősöm jár oda tavaly óta. Ők tényleg írtak ilyet alá, de a KTK-ról nem hallottam még ilyet.. :O Majd kiderül.

2014. júl. 29. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem csak az alapszakot végeztem el. Most 2014. 6. hóban diplomáztam. MA-t nem tervezem (legalábbis a közig MA-t van másik BSC diplomám, azt folytatom mesterszakon mesterszakon szeptembertől levelezőn, mert az állami, közig mesterre csak nappali van állami én meg már nem 21 éves vagyok hogy csak úgy nappalira mehetnék, levelező meg 250.000 Ft-be kerülne..+ útiköltség, + tömegközlekedés..szóval soknak találtam)

Nem az NKE-re jártam. A szakot imádtam.

Közigazgatásban dolgozok ezek szerint, ha levelezőn államira felvettek. Így már más a helyzet...

2014. júl. 29. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!