Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha kiiratkozok az egyetemről,...

Ha kiiratkozok az egyetemről, és visszafizetem az arra vonatkozó tandíjat, akkor ha elkezdek egy másik szakot, akkor újra "tiszta lappal" indulok?

Figyelt kérdés
(Tehát megint 14 államilag finanszírozott félévem lesz?)
2014. júl. 26. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem amit elhasználtál az elhasználtad, nem tudsz többé tiszta lapot nyitni támogatható félévek ügyében. Tudom igazságtalannak tűnik, de akkor mindenki ezt tenné ha egy drágább szakot nézett ki, hogy az előző olcsóbbat visszafizeti és akkor jár a drágább.
2014. júl. 28. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor minek fizessem vissza?
2014. júl. 29. 14:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Mármint ha így se úgy se lehet "tiszta lappal indulni", akkor nem értem...
2014. júl. 29. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:

:)))LOL

Mert aláírtad a hallgató nyilatkozatot..amiben kötelezettséget vállaltál.

Ha nem teszel eleget a vállat kötelezettségnek, akkor fizetned kell, vagy magadtól az első kiküldött csekkre, vagy végrehajtják rajtad...(az nem akadály hogy esetleg most nincs semmid...ha elhelyezkedsz dolgozni tiltják a fizetésedből..ha veszel valamit elviheti a végrehajtó..és persze kamatokkal növelten)

Szóval nem azért fizetsz hogy tiszta lapod legyen és meglegyen mind a 12 féléved, hanem azért mert állami kényszer..

2014. júl. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!