Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Friss felvételizők, egyetemist...

Friss felvételizők, egyetemisták! Ti mikor állítjátok/állítottátok be facebookon iskolának az egyetemet ahová felvettek titeket?

Figyelt kérdés
Én már szeretném, jó érzés lenne. Csak úgy gondolom, hogy még korai lenne... Néhány ismerősöm már átállította.

2014. júl. 26. 14:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Miért kéne,hogy fogják a kezemet és helyettem döntsenek? Nem mások véleménye alapján fogom eldönteni,hogy melyik nap fogom átállítani és hány órakor. :D
2014. júl. 26. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

istenem.... csak 1 kérdést tett fel a kérdező... Bennem is ugyanúgy felmerült ez a kérdés, ebben mi az életképtelenség?

Szerintem attól hogy megkérdezett valamit mégnem életképtelen....

Én meg ettől kapok már hurutot mikor azok akik már egyetemre járnak rögtön leszolják az első kérdés után a gólyákat....

2014. júl. 26. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

"Nem mások véleménye alapján fogom eldönteni,hogy melyik nap fogom átállítani és hány órakor. "

Dehogynem. Pont erről szól a kérdés.

2014. júl. 26. 21:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam hogy vannak ezzel mások, én majd átállítom amikor gondolom. Leállhatnál már a hasznos válaszaiddal!
2014. júl. 27. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

Ha felvettek/bejutottál, akkor nyugodtan dicsekedj, megdolgoztál érte. tessék büszkének lenni, és irány a fészbúk..

akik átállították, jól tették.

2014. júl. 27. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!