Pécsett, egyetemi kollégiummal kapcsolatban tudtok adni néhány jó tanácsot?
Felvettek a Pécsi Tudományegyetem TTK-ra, állami ösztöndíjas. 346 pontom van. Melyik kollégiumba van esélyem, hogy 90-100% felvesznek?? Egyáltalán 346 ponttal mekkorák az esélyem a kollégiumi helyre??
Nagyon örülnék, ha valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni.
Akkortájt derül ki a koli eredmény, igaz? Nos, én 2010-ben felvételiztem és nem vettek fel a koliba. Találtam viszont 13 000 + rezsiért albit. A kaució 13 000 volt, tehát 26 000 forintot kellett fizetnem augusztusban. Utána is átlag 20-25 000 volt az egész. Azzal számolj, hogy nem az egyetem közelében fogsz ilyen kolit találni. Én a Kertvárosba kerültem ki anno.
Itt, ha lesz EHA-kódod, jelszavad, tudsz keresni albérletet: [link]
Csatlakozhatsz ide: [link]
Meg ide:
Ja, ez nem ide tartozik, de lájkold a PTE-t! :-)
Igen valóban akkortájt derül ki a kolesz eredmény. Ezek szerint lehet találni albérletet. Mindent köszönök. A kérdést még lehet kiteszem a kiemelt kérdések közé, hátha mások is tudnak róla még többet beszélni.
Ezekkel az információkkal tényleg sokra mentem, már én is Pécsinek érezhetem magam, remélhetőleg....
Igen azt írták email-ben küldik meg az értesítést. Csak az az érdekes, hogy az egyetem hivatalos levelében fogja megküldeni az EHA kódomat, de vajon mikor....? Mert az oktatási hivatal is a hivatalos besorolási döntést augusztus 4.-ig küldi meg, na és az egyetem az EHA kódomat??
És az érdekesség az, hogy a kollégiumot a "gólyáknak" augusztus 10.-ig 23:59-ig kell igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!