Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pécsett, egyetemi kollégiummal...

Pécsett, egyetemi kollégiummal kapcsolatban tudtok adni néhány jó tanácsot?

Figyelt kérdés

Felvettek a Pécsi Tudományegyetem TTK-ra, állami ösztöndíjas. 346 pontom van. Melyik kollégiumba van esélyem, hogy 90-100% felvesznek?? Egyáltalán 346 ponttal mekkorák az esélyem a kollégiumi helyre??

Nagyon örülnék, ha valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni.

2014. júl. 25. 23:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkortájt derül ki a koli eredmény, igaz? Nos, én 2010-ben felvételiztem és nem vettek fel a koliba. Találtam viszont 13 000 + rezsiért albit. A kaució 13 000 volt, tehát 26 000 forintot kellett fizetnem augusztusban. Utána is átlag 20-25 000 volt az egész. Azzal számolj, hogy nem az egyetem közelében fogsz ilyen kolit találni. Én a Kertvárosba kerültem ki anno.

Itt, ha lesz EHA-kódod, jelszavad, tudsz keresni albérletet: [link]

Csatlakozhatsz ide: [link]

Meg ide:

[link]

Ja, ez nem ide tartozik, de lájkold a PTE-t! :-)

[link]

2014. júl. 26. 14:55
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen valóban akkortájt derül ki a kolesz eredmény. Ezek szerint lehet találni albérletet. Mindent köszönök. A kérdést még lehet kiteszem a kiemelt kérdések közé, hátha mások is tudnak róla még többet beszélni.

Ezekkel az információkkal tényleg sokra mentem, már én is Pécsinek érezhetem magam, remélhetőleg....

2014. júl. 26. 15:30
 13/18 anonim válasza:
Szia, én is a TTK-ra járok. Egy jó tanács: ha nem jön meg a kollégiumi felvétel eredménye időben, akkor azért keresgélj albit, nehogy a végén kelljen kapkodni. Csak azért mondom, mert én 2 éve augusztus 29-én kaptam meg az elutasítást... Szóval nincsenek ügyintézésben a helyzet magaslatán, de reméljük idén másképp lesz :D
2014. júl. 26. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem most e-mailben küldik, nem? Vagy csak a felsőbbéveseknek? Csak mert most modulon keresztül megy a történet. De igen, jobb, ha elkezdesz albit keresgélni. Inkább azt mondd le, minthogy hoppon maradj, aztán ne találj olcsó szállást.
2014. júl. 27. 08:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen azt írták email-ben küldik meg az értesítést. Csak az az érdekes, hogy az egyetem hivatalos levelében fogja megküldeni az EHA kódomat, de vajon mikor....? Mert az oktatási hivatal is a hivatalos besorolási döntést augusztus 4.-ig küldi meg, na és az egyetem az EHA kódomat??

És az érdekesség az, hogy a kollégiumot a "gólyáknak" augusztus 10.-ig 23:59-ig kell igényelni.

2014. júl. 27. 16:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha sürget az idő, akkor szerintem, ha írsz egy e-mailt Seres Mária ETR-informatikusnak, elárulja az EHA-kódod (seres.maria@pte.hu). Ha gonoszkodik és nem árulja el, akkor már látszanak az elsősök az ETR-ben, szóval, ha küldesz egy privit a neveddel, meg a szakoddal, még én is meg tudom mondani. ;-) (De először azért írj Seres Máriának!)
2014. júl. 27. 19:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, nektek tuti nem Seres az etr-felelősötök. Persze ő is meg tudja mondani, mi a szitu.
2014. júl. 27. 22:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy döntöttem kivárom. Hisz még csak most húzták a ponthatárokat. De ha augusztus 4.-ig nem lesz feltöltve az e-felvételibe a hivatalos besorolási döntés, illetve augusztus 5.-6.-ig nem jön EHA kód akkor azt hiszem utána telefonálok, hogy akkor most mi a helyzet. Meg hát van egy olyan érzésem, hogy az oktatási hivatal emberei, vagy épp az annak nevében eljáró Educatio nonprofit.zrt nem dolgozik hétvégén.
2014. júl. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!