Sikerült a felvételim és regisztrálni szeretnék az ETR-en. Viszont a rendszer azt írja ki miután bevittem az adataimat, hogy 'ilyen hallgatói adat nem szerepel az ETR-en'. Miért van ez? Túl hamar akarok regisztrálni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 16:06
2/11 anonim válasza:
Ez nem így megy. Majd kiküldik az azonosítód amivel be tudsz lépni
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem még nem kaptam meg.Azt kb. mikor küldik ki? (kicsit zöldfülű vagyok még)
2014. júl. 25. 16:14
4/11 anonim válasza:
Augusztus elejére várd. Én régebben akkor kaptam meg, de akkor se félj ha kicsit később kapod,én is két nappal később kaptam mint legtöbb ismerősöm
5/11 anonim válasza:
Én is most felvételizek, szóval nem vagyok jártas az ilyen témában. De szerintem meg kell várnod, amíg megkapod az egyetemtől a levelet, amiben bent lesz a kódod.
Én azt gondoltam, hogy majd szeptember elején, a regisztrációs héten kell majd regisztrálni. Most akkor hogy van ez?
6/11 A kérdező kommentje:
oké..nekem a kollégiumi felvételihez kell majd...
2014. júl. 25. 16:20
7/11 anonim válasza:
A levelet kb. 1 hét múlva kapjátok meg, addig nem tudtok semmit sem csinálni a Neptunnal...
8/11 anonim válasza:
Az ETR-rel, akarod mondani utolsó?
9/11 anonim válasza:
Bocsánat, igen az ETR-rel. Csak nálunk Neptun van.
10/11 anonim válasza:
Nyugi. Be se tudnál lépni a személyre szóló kódod nélkül. A kollégiumi jelentkezésről se fogsz lekésni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!