Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz az emelt német...

Mennyire nehéz az emelt német érettségi? Milyen könyvből érdemes rá készülni?

Figyelt kérdés
1 éve csináltam egy 90%-os középszintű érettségit és egy euro középszintű nyelvvizsgát németből. Viszont most egy évig egyetemre jártam ,ahol már nem tanultam németül ,viszont rájöttem ,hogy nem ez az a szak ,amit valójában tanulni akarok . Így jövőre szeretnék újrafelvételizni,és ehhez kéne egy német emelt. Az érdekelne ,hogy mennyivel nehezebb egy nyelvvizsgánál és egy középszintű érettséginél az emelt? Az 1 év kihagyás ellenére ,egy év tanulás magántanárral elég lenne egy kb 70-75%-os emeltre ?(vagy jobbra ,de ez is elég lenne már ) Milyen könyveket tudnátok ajánlani ? (lesen, schreiben ,grammatik jól megy ,a sprechen és a hören a gondom )
2014. júl. 25. 13:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!