Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz matek érettségin hármast...

Nehéz matek érettségin hármast-négyest szerezni?

Figyelt kérdés
Sík hülye vagyok matekból, mindig a kettesért küzdök, de azt mondják az érettségi könnyű.
2010. jan. 9. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, 9. és 11. évvégén buktam (jó nyaraim voltak), valamint 9-10-11-12. félévén is, 10.-ben és 12.-ben kettes lettem belőle, az érettségim pedig négyes lett.
2010. jan. 9. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Az érettségi nevetségesen könnyű matekból, főleg úgy, hogy nem kell szóbelizni, mint a többi tárgyból. Kezdj el otthon ismerkedni a függvénytábláddal, abban rendkívül sok összefüggés bent van, de elég jól kell ismerni, hogy ne azzal teljen a 45 perced, mert az nem túl sok, ha gőzöd sincs a legelemibb összefüggésekről. Visoznt ha az első részt megcsinálod hibátlanra, akkor már 40 pontod van, az a 3-as alja.
2010. jan. 9. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első rész csak 30 pontos
2010. jan. 9. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Érettségin képtelenség megbukni, főleg matekon. A hülye is átmegy belőle hidd el.
2010. jan. 9. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor, megnyugtattatok.
2010. jan. 9. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Az érettségi elég primitív, csak az nem megy át rajta, aki nem akar. Én is állandóan bukdácsoltam matekból félévkor, év végén megkaptam a kegyelemkettest, és teljesen elveszettnek éreztem magam...

Mindenki az érettségivel húzott minket, hogy az ilyen, meg olyan nehéz lesz, satöbbi. Ehhez képest amikor ott ültem, és megkaptuk a feladatokat, majdnem kiszakadt belőlem a röhögés, mert mindenből a legkönnyebb feladatot kaptuk. :)

2010. jan. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!