Nehéz matek érettségin hármast-négyest szerezni?
Figyelt kérdés
Sík hülye vagyok matekból, mindig a kettesért küzdök, de azt mondják az érettségi könnyű.2010. jan. 9. 20:11
1/6 anonim válasza:
Igen, 9. és 11. évvégén buktam (jó nyaraim voltak), valamint 9-10-11-12. félévén is, 10.-ben és 12.-ben kettes lettem belőle, az érettségim pedig négyes lett.
2/6 anonim válasza:
Az érettségi nevetségesen könnyű matekból, főleg úgy, hogy nem kell szóbelizni, mint a többi tárgyból. Kezdj el otthon ismerkedni a függvénytábláddal, abban rendkívül sok összefüggés bent van, de elég jól kell ismerni, hogy ne azzal teljen a 45 perced, mert az nem túl sok, ha gőzöd sincs a legelemibb összefüggésekről. Visoznt ha az első részt megcsinálod hibátlanra, akkor már 40 pontod van, az a 3-as alja.
4/6 anonim válasza:
Érettségin képtelenség megbukni, főleg matekon. A hülye is átmegy belőle hidd el.
5/6 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor, megnyugtattatok.
2010. jan. 9. 22:43
6/6 anonim válasza:
Az érettségi elég primitív, csak az nem megy át rajta, aki nem akar. Én is állandóan bukdácsoltam matekból félévkor, év végén megkaptam a kegyelemkettest, és teljesen elveszettnek éreztem magam...
Mindenki az érettségivel húzott minket, hogy az ilyen, meg olyan nehéz lesz, satöbbi. Ehhez képest amikor ott ültem, és megkaptuk a feladatokat, majdnem kiszakadt belőlem a röhögés, mert mindenből a legkönnyebb feladatot kaptuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!