Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan ember, akinek...

Van olyan ember, akinek számít barátságban és/vagy szerelemben, hogy a másiknak milyen jegyei vannak?

Figyelt kérdés
van olyan, aki elítéli, összeveszik vele stb. mert rosszak a jegyei, nem tanul a barátja/barátnője/párja?
2014. júl. 22. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

lol nem.

Volt már olyan barátnőm aki 2-essel örült h nem buktatják és volt aki mindenben jobb volt nálam.

(5ös tanuló voltam hozzáteszem)

Ugyanúgy kijöttem velük, semmiben nem befolyásolt.

Kicsit rossz volt mikor őt felvették az áhitott egyetemére tavaly engem pedig csak idén fognak, de ez csak engem bántott, ő mindig támogatott. Szóval szerintem egészséges kapcsolatokat ez nem befolyásol.

2014. júl. 22. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
22%
Legyek nagyon szemét de nekem számít. Én speciel nem szeretek bele olyan emberbe aki csak bukdácsol és rossz jegyei vannak. Vagy azért mert ő nagyon nagyon buta, vagy azért, mert leszarja a kötelességeit. Én kötelességtudó családból jöttem, ahol nagyon fontos, hogy amíg az ember diák, addig tanuljon, hiszen ez a dolga. Persze akiknek családi háttérből adódóan nincs lehetőségük a ' jó tanulásra' az más, mert félig családot eltartani, valakinek anyja/apja helyett anyja/apja lenni és közben még tanulni is nagyon nehéz. De azokat, akiknek fontosabb a buli, a csavargás, a drog meg stb. ahelyett, hogy mindent legalább kettesre, hármasra megtanuljon, azokat igenis megvetem.
2014. júl. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!