Akik idén májusban fognak érettségizni azok már elkezdtek tanulni rá?
januar van... persze, hogy elkezdtem.
Mar kidolgoztam a magyar teteleimet, nehany tortenelem maradt hatra, idegennyelvbol mar megvan az erettsegim.Valasztottra meg nem tetelezek, csak az ajanlott olvasmanyokon ragom at magam. Napi egy-ket ora alatt meg lehet irni 1-1 tetelt, kidolgozni a temakoroket.
Ezek mellett meg boven marad ido a hazifeladatra is.
(elso vagyok)
Ha magamtol irom, akkor utana jarok, hozza olvasok, tehat tanulok mar azzal is, ezzel szemben ha masolnam, akkor nem maradna meg ugy es esetleg kevesebb informaciohoz jutnek(:
es sikerelmenyt is okoz, ha en irom mamgamnak
Én még 2006-ban kidolgoztam magamnak az összes tételt, szépen kinyomtattam. Ez 80 tétel volt: irodalom, nyelvtan, történelem, olasz nyelv. A 40 db földrajz tételre már nem volt erőm és időm, ezeket letöltöttem az internetről. Szeptembertől folyamatosan dolgoztam ki a tételet, így elkészültem velük.
Az írásbeli érettségire külön nem tanultam, azzal a tudással mentem oda, amit legfőképp az utolsó évben szereztem meg. Mindenem 4-es, 5-ös lett.
A szóbelire már megtanuétam az általam összeállított tételeket, naponta 5 db-ot, így 1 hónap alatt tökéletesen fel tudtam készülni a vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!