Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki levelezőn tanul, hol...

Aki levelezőn tanul, hol lakik havonta egy hetet?

Figyelt kérdés
SE-ETK-ra jelentkeztem, levelezőre. Messziről járnék tanulni, kb. 160 km-ről, koleszban szerintem nem tartanak fenn helyet... Marad az albérlet? Tudnátok tanácsot adni, mi lehet megoldás?

2014. júl. 19. 15:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Általában van a kolikban hely és meg lehet bótolni.

Bár én egész egyszerűen nem jártam be.

2014. júl. 19. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahol én laktam koli, ott ha van ismerősöd és még diák is vagy, akkor kb 1000 Ft volt egy éjszaka. Keress koleszokat, ahol adnak ki szobákat "külsősöknek" is.
2014. júl. 19. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy a koleszok általában telítve vannak, miért tartanának fenn helyet olyanoknak, akik havonta egy hetet lennének ott? Én szeretnék bejárni, mert tanulni, végezni szeretnék, és biztos könnyebb, ha megjelenek (legalábbis most ezt így gondolom), de úgy gondolom, az albérlet drága, és mit mondjak, hogy havonta egy hétre kivenném, vagy végig fizessem a tanévet?!
2014. júl. 19. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem minden koliban van így. Ezeket a helyeket nem kifejezetten diákoknak tartják fenn. Jönnek ilyen-olyan találkozóra, és nem szeretnének egy vagyont költeni szállodákra, hotelekre, ezért kivesznek néhány szobát.

Nálunk is csak 3-4 ilyen szoba volt. Ha gondolod, elküldöm a koli nevét és címét privátban, de szerintem az neked kicsit messze lenne még városon belül is.

2014. júl. 19. 16:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet, várom a címet és telefonszámot. Ha nincs közelebbi, mégis jobb, mint innen bejárni, vagy olcsóbb mint egy hotel... Meg még nézelődök és érdeklődök, keresek kapcsolatokat, és jelentkezhetnek itt mások is még egy közelebbi koleszból. Mikor kell elkezdeni szálláshelyet intézni? Amint kiderül, hogy felvettek, vagy, ha már tudom, hogy mikor kell mennem? Mert ugye nekem még nincs meg, hogy melyik héten kezdek...
2014. júl. 19. 16:27
 6/9 anonim válasza:
Egy hét? Ezt nem igazán értem... Én levelezős vagyok, de nincs egyben hét napon át oktatás, minden szombaton kell bemennem
2014. júl. 20. 01:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt írják, szó szerint kiemelem: " A levelező munkarendű képzésben a hallgatók tanóráira tömbösítve, legfeljebb kettő hetenként munkanapokon, vagy a heti pihenőnapon kerül sor. Ennek megfelelően az adott szakon a képzés gyakorisága: félévente 3-4 konzultációs időszak hétfőtől péntekig vagy szombatig egész nap." Ezért gondolom, a felviről másoltam. Amit Te írsz, az szerintem az esti képzés.
2014. júl. 20. 06:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Általában kolesz.

Hanem akkor,magadnak kell megoldanod.

2014. júl. 21. 02:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Végül hogyan oldottad meg?
2016. júl. 18. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!