Dinci11 kérdése:
A BME ménökinfó szakán mennyire gezdik előről az informatikát?
Figyelt kérdés
Egy sima gimnáziumból jelentkeztem oda ahol nem sokat foglalkoztam informatikával (office aztán nem több)? Teljesen előről kezdenek mindent vagy vannak felzárkoztatók?#BME #ménökinfó
2014. júl. 17. 09:18
1/4 anonim válasza:
Info érettségit akkor hogy tettél?
Egyébként eléggé 0ról kezdik de gyorsan haladnak. Viszont vannak korepek amire ha eljársz könnyen felzárkózhatsz.
Na meg nemárt jóba lenni az okosakkal. :)
2/4 A kérdező kommentje:
matek emelt + fizika érettségi :D
2014. júl. 17. 21:17
3/4 czibles válasza:
Az igaz, hogy 0rol kezdik, de progbol (es mostantol semmelyik elso eves targybol) nincsen kereszt felev.
Szerintem a hatralevo szuk 2 honapban kezdj el C-zni.
4/4 anonim válasza:
Teljesen az alapokról kezdik, de erős a tempó. Meg tudod könnyíteni a helyzetedet, ha a hátralévő időben kicsit ismerkedsz a programozással. A többség programozási ismeretek nélkül fog érkezni, ne aggódj. A C nyelvet ajánlom, mert azzal fogjátok kezdeni.
A matek emelt + fizika érettségi igen jó alap lesz a későbbiekben, főleg a fizika, mert a mérnök infósok azon szoktak elvérezni leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!