Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Diákként mennyi az esélye...

Diákként mennyi az esélye annak, hogy egy napilapba írhassak?

Figyelt kérdés
Szeretnék írni,de nem tudom,hogy mit kell tenni érte,mit lehet írni,mit adnak cserébe.
2010. jan. 8. 19:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
tegnap 20:30-lehet,hogy ekkor jó ötlet lenne,hogy ha írnál a lapszerkesztőjének,hogy az xy cikk lopott mű.
2010. jan. 9. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Szia! A Kelet-Magyarország nem közöl diákcikkeket? A testvérkéje, az Észak-Magyarország heti 1-2 alkalommal mindig tele rak pár oldalt diákok cikkeivel SÉTA néven.
2010. jan. 9. 18:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem szoktunk venni Kelet Magyarországot,ingyen se dobják be.Néha-néha hoz haza az egyik szülőm.
2010. jan. 9. 19:04
 14/20 A kérdező kommentje:

megtaláltam:

[link]

2010. jan. 9. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
A legjobb ötlet szerintem is, ha felkeresel egy kis helyi lapot. Én is ezt tettem. :) Fizetésre ne számíts. Itt azt kapod, hogy egyáltalán megjelenhetnek a cikkeid. Nekem mondjuk már elsőre felajánlotta a főszerkesztő, hogy ha adott témákról írok, fizetnek, de ez ritkaság. Szóval nézz körül, az ilyen lapokat általában ingyen dobják be a postaládákba, az impresszumban biztosan találsz e-mail címet. Írj nekik. És ha az első nem válaszol, ne keresedj el, próbálkozz tovább. Ilyen kis lapoknál kell kezdeni.
2010. jan. 9. 22:00
 16/20 A kérdező kommentje:

kösz.

Akkor Napló újság,DÉJA VU jöhet szóba.

2010. jan. 9. 23:26
 17/20 anonim válasza:

Írtam én h lopott, de visszavonni nem lehet azt amit leközöltek az újságban, sajnos...

Bár sajnálom azt, akit kirúgtak miattam, de ne az internetről nyúlja le más munkáját...

Jah igen és a Kelet-Matyiba lehet diákoknak is írni:) menj be nyugodtan a szerkesztőségbe és kérdezd meg, hogy írhatnál-e. Biztos igent fognak mondani.

Sok sikert.:D

2010. jan. 10. 14:07
 18/20 A kérdező kommentje:

kösz:)

e-mail-ben lehet az egyik szerkesztőnek írni levelet?

Meg fogják mondani,hogy miről kell(ene) írni,vagy csak elküldöm nekik a cikkemet?

2010. jan. 10. 18:11
 19/20 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb lenne bemenni a szerkesztőségbe, mert ott meg tudnátok beszélni, hogy miről írjál meg ha tetszik az írásod akkor a továbbiakat is:)
2010. jan. 10. 19:31
 20/20 anonim ***** válasza:

22:00-es vagyok.

Én e-mailt írtam a szerkesztőségnek, amihez csatoltam pár cikkem. Utólag visszagondolva ez azért picit necces volt,mert simán lehozhatták volna a cikket más név alatt, de szerencsére nem tették meg.Pár napon belül visszaírtak,és behívtak a szerkesztőségbe,ott pedig megbeszéltünk mindent.Az szerkesztőségfüggő,hogy megmondják-e mit írj,vagy szabad kezet kapsz.

2010. jan. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!