Mit tegyek? Svájc au-pair vagy inkább fejezzem be a sulit?
Figyelt kérdés
Padagógiai asszisztens OKJ képzésre járok, ami szinte mindenki szerint fölösleges. Már én sem tudom miért kezdtem el. De nagyon jól megy és már csak pár hónap kellene a vizsgáig. Szeptembertől egyetemre jelentkeznék...
Viszont jelen helyzetemben a pénzre nagyobb szükségem lenne. A szüleimmel rossz a viszonyom és önállósodni szeretnék (20 éves vagyok). Svájcból kaptam au-pair lehetőséget havi 800 Frank + kaja, szállás biztositva. Nagyon szeretném elvállalni, de szerintetek érdemes belevágnom és itthagynom mindent egy külföldi "változás" ..."életjobbulás" reményében?
2010. jan. 8. 00:13
1/2 anonim válasza:
Normál esetben azt mondanám hogy tanulj még. De ez egy elcseszett ország úgyhogy az a jobb ha minél hamarabb lelépsz innen, akkor talán még lehet egy rendes életed valahol máshol.
2/2 anonim válasza:
Gondolom már kint vagy vagy kint voltál :) Én kimentem volna a helyedben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!