Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt beleírjam az...

Szerintetek ezt beleírjam az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés
Földrajz szakos vagyok és egy évig hallattam művészettörténetet az egyetemen. Nem felvételiztem a szakra csak felvettem az összes elsőéves tárgyat alapképzésen és földrajz mellett ezekre is bejártam.
2014. júl. 12. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Minek írnád bele? Hacsak nem ilyen téren akarsz elhelyezkedni, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy mely tárgyakat hallgattad pluszban.
2014. júl. 12. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem látod át a kérdést. Miért jó ha lepontoznak és hitetlennek tűnsz? Összekevered, hogy mikor van neked is válaszra szükséged és mikor kell neked írni.
2014. júl. 12. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem tudom, hogy mi bajod volt az első válasszal. Teljesen igaza van az első válaszolónak. Ha ilyen irányba szeretnél elhelyezkedni, akkor írd bele. Ha nem, akkor viszont egyátalán nem kell.

2014. júl. 12. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Én arról nem tehetek, hogy nem ilyen válaszra vártál. Attól függetlenül ez még az igazság. De halkan megsúgom, ha ilyen egyáltalán nem releváns dolgokat is beleírsz az önéletrajzodba, 3 másodperc után fog a kukában landolni.

Az meg, hogy Te csak 90% feletti válaszadók véleményére vagy kiváncsi, nem engem minősít. Segítek, ha tudok, most is azt tettem, elég lett volna a mondandód egy "köszi"-vel lezárni.

2014. júl. 12. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:

"elég lett volna a mondandód egy "köszi"-vel lezárni"

Elég let volna a választ egy igennel/nemmel megadni.

Mivel a kérdésemre a választ megkaptam, ezért ezt a beszélgetést lezártnak tekintem.

2014. júl. 13. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha csak annyit írtam volna, akkor abba kötöttél volna bele, ilyen vagy. Ha szerencséd van, valaki talán el is fogad így. :-)
2014. júl. 13. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!