Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg sok végzős nincs...

Tényleg sok végzős nincs tisztában azzal, hogy a középiskola után már a "felnőtt világba" lépnek be?

Figyelt kérdés
Akár továbbtanulnak, akár dolgoznának, már senki nem fog felelősséget vállalni helyettük, ha valamit intézni szeretnének, annak többnyire maguknak kell utána menniük, stb.
2014. júl. 11. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Én idén végeztem, és hát épp eleget láttam a kortársaimat ahhoz, hogy a kérdésed jogos legyen szerintem. Sokan még a háziorvoshoz sem tudnak elmenni anyuka nélkül (ezután receptet kiváltani pláne nem :DD!), rendet nem tudnak rakni (osztálytársam kijelentése: minek takarítsak? Azért van anyám otthon! - Ja, boooocsikaaa... Nem szóltam), de a nagyobbik gond, hogy azt sem fogják fel, hogy hogyan működik a háztartás, meg az átlag hétköznapi élet, meg akár egy bármilyen ügyintézés... Tragikus. Na, mindegy, bár azért ilyenkor mindig leemelem anya előtt a kalapot, hogy értelmes gyereket nevelt belőlem és az öcsémből :DD.
2014. júl. 11. 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon sok a világtalan aki semmit sem tud elintézni egyedül SAJÁT MAGÁNAK!! ezt azért is hangsúlyozom ki mert az ő ügye, az ő érdeke, mégsem tudja megoldani. Azzal sincsenek sokan tisztában, hogy már nem bújhatnak el anyuci szoknyája mögé. De részben a szülők is hibásak ebben, nem hagyják érvényesülni a gyereket. Mert féltik az élettől..
2014. júl. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!