Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha elrontom az...

Mi van akkor, ha elrontom az emelt szintű érettségimet, és nem jön ki a megfelelő pontszám, amit vinni akarok?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy le lehet tenni később újra, bizonyos összeget befizetve. De ha akkor sem sikerül? Ez nem valószínű, csak elgondolkodtatott. Úgy tudom, ezt fél éven belül lehet megismételni. És ha mondjuk én nem jövök rá időben, hogy ez nekem milyen fontos lett volna, és be akarok jutni egy egyetemre, de a pontjaim alapján nem vennének fel? Akkor pl. tíz év múlva is megismételhetném? Kicsit zavaros lett, remélem, értitek.
2010. jan. 7. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Érettségit csak akkor ismételhetsz, ha megszűnt a tanulói jogviszonyod (középiskolában),természetesen térítés ellenében. Kivéve, ha szintemelő, tehát középről mész emelt szintre.
2010. jan. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!