Ezek a tollak gyerekeknek valók? Középiskolába már ciki velük írni? 16/L
2014. júl. 10. 19:40
1/8 anonim válasza:
Nehogy már ciki legyennegy toll. Én írok rózsaszín-szőrős-szivecskés tollal is, ha kell, pedig fiú vagyok.
2/8 anonim válasza:
Jogi egyetemre járok és hasonló bambusz tollam van, ha nekem nem ciki szerintem te se csinálj belőle ügyet :)
3/8 A kérdező kommentje:
A dinnye meg a hot chili tetszik :)
2014. júl. 10. 20:07
4/8 anonim válasza:
Ezekkel biztos nem tudnék írni, de nem azért, mert ciki. Ez butaság, azzal írsz, amivel akarsz.
Nekem pont középiskolában volt egy olyan (visszagondolva elég vicces :D) időszakom, amikor színes zselés tollakkal írtam mindent. Tiszta szivárványszínű volt minden füzetem. :D
5/8 anonim válasza:
Micsoda? Menő!! Épp az a menő ami nincs sok embernek és egyedi. Nem az ami mindenkinek van és rámondják, hogy menő.
6/8 anonim válasza:
nálunk ez úgy működik az osztályban hogy ami fog azzal írsz ha neked nincs ilyen szétnézel hogy valahol a földön nincs-e körülötted (mindig van egy toll itt ott szetdobalva nehány terembe) ha ez sincs akkor körbe kiabálsz hogy valaki dobjon meg egy tollal jobb esetben kapsz egyet a padtarsadtol rossz esetben szoszerint megdob valaki egy tollal ha pedig jofej a tanár ő dob meg egy tollal mielőtt a többiek raeszmelnek:D (imádom a sulimat:D)(megye legjobb gimnaziuma es emellett ilyen iszonyat jo közösség és összetartás :D)
7/8 anonim válasza:
A bambusz tollal simán írnék én is, a többi nekem sok lenne, de ízlés kérdése:D
8/8 anonim válasza:
A bambusszal én is simán írnék, a többivel nem, nem azért, mert ciki, hanem mert ránézésre abszolút nem kényelmes a fogásuk, nem praktikusak. Talán még a Hot chili, a Sárgarépa és a Padlizsán elmegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!