Terminus Hotel vélemények?
Nekem a barátom lakott ott, aztán egy tanév után albérletbe ment, mert nem voltak túl jó állapotok. Plusz olyan jó fejek voltak a szobatársai, hogy sosem vállalták be a szoba kitakarítását, állandóan koszt csináltak, egy ember meg nem fog mindig a másik kettő helyett más mocskát takarítani, így az is koszos volt. Gyakran tanultak azok ketten éjszaka filmnézés, zene mellett, nappal meg aludtak, ez is kellemetlen tudott lenni. De sajnos benne van a pakliban,hogy az ember ilyen szobatársakat fog ki, ez ellen nem lehet mit tenni.
Bár azért annyira nem volt rossz buli az ott lét, voltak jó programok is.
Régen az első emeletig munkásszálló volt, de elvileg ez már megszűnt, és fel is újították belül valamennyire. Azt nem tudom, hogy a mosdós részlegen kívül mást is esetleg.
Takarítani takarítanak, sokszor láttam, hogy épp suvickolják a folyosókat meg a fürdőt, wct, de valahogy állandóan büdös volt.
Talán a lány részlegen, ami a 3. emelet, volt kicsit kulturáltabb helyzet, bár egy ismerősöm, aki ott lakott, szerinte nem volt túl rózsás ott se a helyzet. Az a baj, hogy a kedves lakók sokszor koszosan hagyják az általuk használt helységet. És ez az egy nem hiszem, hogy változott.
Viszont a konyhában soha semmilyen körülmények között nem sütöttem, főztem volna és a mikrót se használtam volna. Ott mintha nem takarítottak volna soha.
Télen tényleg hideg van ott, érdemes vinni hősugárzót, vagy még pluszba takarót. Ágyneműt ott adnak.
Falak vékonyak, sok minden áthallatszik.
A közbiztonság..hát, amíg volt a munkásszálló érdekes alakok járkáltak ott, bár leginkább pénzkéregetés gyanánt állították meg az embert. De voltunk sétálni pl. éjszaka és nem történt semmi, kihalt volt minden. A Duna mellett van a közelben egy kikötő, ott éttermek, egyedül ott volt éjszaka mozgás.
Én személy szerint vendégként ezeket látva, sosem laktam volna ott, pedig nem vagyok nagyigényű. De lehet vannak, akiket nem érdekel mindez és jónak találták/találják a kolit.
Hali, gondolom már bőven nem aktuális a dolog, de azért leírom, mert hátha még valakinek hasznos lesz, aki itt olvasgat róla.
Én a termóban lakom 3. éve, nagyon szeretem semmi pénzért nem mennék el másik koliba innen.
Közbiztonsággal nem volt gondom, max egy-két hajlékonyba futok bele, amikor az utcasarkon boroznak.
Higénia... hát az olyan amilyen. Igazából minden hétköznap van takarítás, a mosdók, fürdők, konyha viszonylag fel van újítva, szóval a higénia az olyan, amilyennek hagyjuk magunk után (vannak barmok).
Amúgy tök jó, az emberek jó fejek, a programok jók, van fullos büfé, meg kolin belül kocsma, jól megközelíthető, mindenféle bolt van a közelben (aldi, lidl, tesco, spar, cba...).
Lényegében ízlések és pofonok, kinek mi a fontos, kinek mi jön be, ki mit tűr meg. Azért mégiscsak koleszról van szó... Ja és nekem a 3 év alatt csak nagyon jó fej szobatársaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!