Kell aggódnom emiatt? (Felvi)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már feltöltöttem mindent, az adataim is rendben vannak, minden ponton zöldet mutat a felvi, kivéve a Kérelmeknél. Ott fekete és előtte van egy kérdőjel. Nem adtam le egyébként semmilyen kérelmet. Kell emiatt aggódnom esetleg vagy ez normális?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 9. 00:44
2/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak biztosra szeretnék menni, köszönöm. :)
Még annyi, hogy a Sorrendmódosítás pontnak akkor is zöldnek kell lennie, ha nem módosítottam semmit?
Tudom, hogy túlaggódom, csak tényleg nem akarok elcseszni semmit.
2014. júl. 9. 12:29
3/10 anonim válasza:
Bocsi hogy itt kérdezek, de én is ebben a helyzetben vagyok. És az lenne a kérdésem, hogy neked nem kellett alkalmassági vizsgára menned? mert azt a lapot amit kaptam azt is fel kell töltenem a felvire, de fogalmam sincs hogy hova :( nem tudod esetleg? még egyszer bocsi
4/10 A kérdező kommentje:
Voltam alkalmasságin, de én meg nem kaptam róla semmit és emiatt nem tudom mitévő legyek. Am más kérdések alatt azt olvastam, hogy vmi (elő)alkalmassági részbe kéne feltölteni a Dokumentumok menüpontnál.
2014. júl. 9. 12:50
5/10 anonim válasza:
amikor én voltam alkalmasságin, azt nekünk mindjárt oda is adták, és akkor mondták hogy fel kell tölteni, meg a csekket is amit fizettünk, de azt nem hogy hogy vagy hova. És holnap a határidő, de én ezt nem találom ahova kéne. és félek hogy ez miatt esetleg nem vesznek fel :(
6/10 A kérdező kommentje:
Annyit megkérdezhetek, hogy ELTE-n voltál vagy máshol? Meg tanári alkalmassági vagy másfajta?
2014. júl. 9. 13:12
7/10 anonim válasza:
Én sem kaptam papírt az ELTE-n de fent is van a honlapon, hogy nem kapunk.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt láttam én is, hogy nem kapunk. Csak olvasom, hogy mindenki fel akarja tölteni, amit kapott és most nem értem a dolgot, hogy fel kell-e tölteni vagy nem.
2014. júl. 9. 14:36
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy e-mailt se küldtek, hogy sikeres volt az alkalmassági? Nem szeretném, hogy emiatt ne fogadják el a jelentkezésemet, mert vmit erről fel kellett volna tölteni.
2014. júl. 9. 14:46
10/10 anonim válasza:
én nem ott voltam, és csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!