Mit kell tanulni ahhoz, hogy pszcichológia szakra mehessek?
Figyelt kérdés
Légyszi ne kezdjetek egyből gúnyosan rkálni 16 éves magyok és pszcichológus szeretnék lenni. Miből kell érettségizni és miből kell emelt szinten? Nem orvosi szeretnék leni csak szimpla bölcsész. Azt hallottam nagyon nehéz ráadásul én estin végzem a tanulmányaim szóval még nehezebb lesz. Valaki tud adni tipeket?2014. júl. 7. 19:16
1/1 valamiparadox válasza:
A felvi.hu-n sok információt találsz,de szerintem a biológiát (anatómia, az aggyal kapcsolatos dolgok...esetleg a genetika is) és az angolt (külföldi szakirodalom) mindenképp próbáld jól megtanulni. Illetve én javasolnám az irodalmat is (sok mű az emberi viselkedés és kapcsolatok bemutatására fókuszál,plusz az elemzőképesség* hasznos). Ezek amúgy mind választható feltételek oda,s legalább az egyikből kell az emelt szintű érettségi.
*Ha neked pl. a fizika segít ebben,akkor nyugodtan szánj sok időt arra is. Nem fog ártani,ha több dologról tudsz. Külföldön egyébként pár helyen van matematika vizsga is felvételikor pszichológia szakokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!