Mennyi esély van rá?

Figyelt kérdés
Középiskolás infó szakos diák vagyok és hát jött az ötlet, hogy mi lenne ha állatorvos lennék. Kiskorom óta mondogattam, hogy állatorvos leszek de sajna hülye fejjel rossz iskolát választottam...Biosz fakultációra járni fogok, és hát kéne belőlle az emelt szintű. A biosz azt értem is meg szeretem tanulni azzal nincs baj, de a kémia középszintű érettségi az már más. Első két évben tanultam kémiát, de még a fele tananyagot se vettük át. Mennyi esély van rá, hogy én azt a kémia érettségit sikeresen megtudom-e csinálni, ha otthon a még ismeretlen tananyagot próbálnám megtanulni,tanári segédlet nélkül?

2014. júl. 7. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindkettobol emelt kell oda.
2014. júl. 7. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én ugy olvastam, hogy legalább 1 emelt szintű kell, meg egy középszintű.
2014. júl. 7. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Biológiából és kémiából is kell az emelet szintű.

Az pedig, hogy fel tudsz-e készülni, csak akaraton múlik. Vannak direkt emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamok is (pl. treff, stb.), de természetesen egyedül is csinálhatod, rengeteg gyakorlással, de nincsen lehetetlen. Mondjuk attól is függ, hogy mennyi időd van rá. Gondolom, legrosszabb esetben jövőre érettségizel, májusig barátok között is rengeteg időd van. Szorgalom, szorgalom és szorgalom :) Erre mondják, hogy semmi más nem kell, csak egy jó fenék. (Persze némi IQ sem árt, de annak hiányában is mehet, ha szorgalmas vagy.) Sok sikert!

2014. júl. 7. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

*emelt szintű, természetesen.

Emelet szint... :D

2014. júl. 7. 20:28
 5/5 qwertyu ***** válasza:
Addig még rengeteg idő van(ha jövőre fogsz is), ahogy írták csak akaraterő kérdése. Az szerintem mindegy, hogy honnan mennél, csak egy jó tanárt kell kifogni, amihez szerencse is kell..Én is az állatorvosira jelentkeztem, kémiából is emelt kell.Szeptemberben még a tudásom kb 0 volt, de ennyi idő alatt is fel lehet készülni szerintem az ötösre is, mert ugye az csak 60%. Persze emellé még kell egy vizonílag jó biosz is. Hajrá!:)
2014. júl. 8. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!